Tot i no tenir el teatre acabat, hem començat el 2015 amb una programació que volem que sigui de qualitat, combinant els espectacles professionals amb els amateurs, que sigui diversa, eclèctica, per a tots els gustos, però sobretot … que us faci passar una bona estona.El Gener ens ha portat un espectacular Toni Alba, aquest cap de setmana tenim un gran concert de Gospel a càrrec de The Gourmets Vocal Quartet, també vindrà el personatge de Versió Rac1 el Sr. Bohigues “el pensador de barra lliure, sense oblidar la programació familiar que anem fent des de fa uns quants anys amb el Cicle Petit Coro on podeu gaudir d’artistes de primer nivell.Volem que ens feu suggeriments, que ens digueu el que us agrada i el que no, i sobretot … que ens feu difusió fent arribar la programació al màxim de gent possible.Gràcies per venir a OMPLIR EL TEATRE!!