El passat dissabte 16 de març a Sentmenat vàrem viure amb èxit una iniciativa de país, un teatre d’un Ateneu com el Teatre del Coro, ha format part d’una gran llista al costat dels grans teatres, com el Poliorama, Kursaal, Condal, Atrium, Liceu, Romea… les butaques del Coro i les de més de 14 Ateneus, han sumat a les 55.583 butaques venudes a tot el país.

“Cap Butaca Buida” bat el rècord d’ocupació teatral a Catalunya amb 55.583 espectadors en un sol dia”

El públic, el gran protagonista del Cap Butaca Buida
L’èxit de la primera convocatòria del “Cap Butaca Buida” a Catalunya, situa la jornada del dissabte 16 de març a Catalunya com l’avantsala de la qual esdevindrà la “Diada nacional del Teatre”, a l’estil d’altres diades culturals massives com Sant Jordi.

El poble de Sentmenat pot sentir-se orgullós del luxe que tenim de poder comptar amb un teatre construït i restaurat per la ciutadania i un teatre de gestió associativa; com és el Teatre del Coro; on aquest dissabte passat vam poder gaudir, tan grans com petits, d’un espectacle de dansa que ens va deixar a més d’un i una embadalit.

Volem donar les gràcies a totes les persones que van omplir el Teatre del Coro durant la DIADA NACIONAL DEL TEATRE el dissabte 16 de març; a totes les famílies que van portar els seus fills i filles a gaudir d’una tarda màgica i d’una experiència que no oblidaran.

MOLTES GRÀCIES