Dissabte 15 a les 20:30h Espai Era del Castell

TAN a PROP

JÚLIA GODINO & ALEXA MOYA

A Tan a prop, és el moment en què aquests dos éssers es troben al fi sobre l’escultura ja solidificada: una plataforma còncava, un espai diminut, ferm però fràgil, que augura la complicitat dels cossos en la intimitat. Enfilats a dalt, hi investiguen els límits de l’equilibri i la cooperació entre sí per mantenir-s’hi a sobre.

Aquest encontre íntim passa per moments molt diferents que reflecteixen la complexitat de les relacions humanes: transiten la vulnerabilitat i la fortalesa que radica en estar present amb l’altre, reconèixer el seu cos, aprendre a utilitzar-lo, adonar-se que el necessita per no caure. Hi està present el pes, la fatiga, la resistència en relació a l’altre, a la diferència, i la dolçor de saber-se sostingut, cuidat, acompanyat.

La impredictibilitat de treballar amb un element extern i el fet d’acceptar les propietats del guix com a condicionants requereixen que tant el públic com les intèrprets cedeixen el control a la matèria. Ja no són elles les que modelen el material, sinó a la inversa: el guix les guia en els seus moviments i altera els seus cossos.

Clica la fotografia per veure un vídeo breu

Clica per comprar l’entrada

Hi haurà servei de bar