Com a entitat amb més de cent anys d’història, podem afirmar que El Coro ha experimentat tota mena de vicissituds, però cada capítol de la seva trajectòria ha contribuït a fer que avui siguem un motor cultural i econòmic del nostre poble.

En els darrers anys, La Patilla ha dut a terme una completa renovació de les instal·lacions, garantint-ne la seguretat i la comoditat. A més, durant aquest últim període, s’ha equipat el Teatre amb equipament tècnic convertint-lo en un espai excel·lent per a les arts escèniques i el cinema. Hem modernitzat també els processos administratius per complir amb les normatives i protocols establerts per l’administració.

La Societat Coral és un dels 198 ateneus repartits per tot Catalunya. És un espai obert a la ciutadania per a la realització de diverses activitats culturals, esportives i de lleure, i té una clara vocació de servei a la comunitat.

Com la societat mateixa, el Coro ha evolucionat al llarg del temps, adaptant-se als nous hàbits i formes de vida. En l’actualitat, el Coro disposa de un equip de cinc persones que treballen diàriament per mantenir-lo ben gestionat i en òptimes condicions. A més disposem de onze professionals que fan que puguem oferir un ventall ampli d’activitats, que es creïn nous projectes i que estigui tot coordinat.

Un dels grans actius del Coro és el suport dels nombrosos voluntaris i voluntàries que ens ajuden a organitzar un calendari ple d’excursions, a transmetre l’esperit del Ball de Plaça des de ben petits, els de la colla de Geganters, Grallers i Capgrossos, l’equip de La Patilla, els organitzadors i organitzadores de les Taules de Debat, i el recentment creat Col·lectiu Jove, tots i totes contribueixen a omplir de vida l’entitat.

Amb l’objectiu de finalitzar les obres i modernitzar l’entitat, l’actual Junta va voler prorrogar el seu mandat per un tercer període. Ara, ja a les portes de la finalització d’aquest projecte, és el moment de renovar la Junta per assegurar la continuïtat i el futur del Coro.
Així doncs, el divendres 26 d’abril se celebrarà l’assemblea ordinària, i tot i que el mandat de la junta actual no finalitza fins al 2025, s’encoratja a nous membres a unir-se per garantir una transició fluida i una gestió continuada de l’entitat.

Si tens interès a formar part d’aquest projecte associatiu i contribuir al creixement del Coro, envia un correu electrònic a secretaria@elcorosentmenat.cat. Només cal ser major d’edat i estar al corrent de la quota d’associat o associada.

En resum, la nostra entitat és més que un edifici, és el cor de la nostra comunitat. Amb una rica història a les nostres espatlles i una visió cap al futur, estem compromesos a continuar enriquint la vida cultural i social del nostre poble. Amb el suport dels nostres socis, sòcies, voluntaris, voluntàries, professionals i la junta directiva, estem segurs que afrontarem els reptes que el futur ens presenta amb entusiasme i determinació.

Som el Coro, i junts, continuem escrivint la nostra història.

 

#somCoro

#somassociacionismecultural

#somateneu