El passat 5 de novembre de 2023, la Cia d’adults @nohisomtotes_teatre de @aulateatreelcoro  vam participar en la primera edició del projecte “RECONNECTEM-NOS: 6 històries humanes sobre la solitud no volguda a través de l’art” ; un projecte homònim de @ateneuscat , que va recollir aquestes vivències per transformar-les en expressions artístiques, fetes des d’entitats culturals de tot el territori.

Ara, des de la Federació d’Ateneus de Catalunya es presenta aquest projecte per obtenir una subvenció per continuar treballant,, a la Xarxa Europea de Centres Cultural European Network of Cultural Centres .
Per poder obtenir aquesta subvenció necessitem el màxim de vots possibles

Us deixem l’enllaç perquè pugueu VOTAR
és molt fàcil … no deixeu de fer-ho!!!

#somessencials

#somassociacionismecultural
#sompoble

#somateneu