Des de l’Agrupació de Colles Geganteres de Catalunya i la Coordinadora de Colles Geganteres de Barcelona organitzem la Trobada Nacional que tindrà lloc el proper diumenge 28 d’abril de 2024 a Barcelona per celebrar els 600 anys de gegants al país. L’acte compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

La diada comptarà amb quatre cercaviles que sortiran de quatre espais emblemàtics de Barcelona (el parc de la Ciutadella, el monument a Rafael de Casanova, el Born i l’estació del Nord) i es trobaran al passeig de Lluís Companys, amb l’Arc de Triomf com a protagonista.

Els nostres gegants, en Menna i la Caterina, seran presents en aquesta gran trobada festiva.

#somessencials

#somgegants

#femculturapopular

#somassociacionismecultural
#sompoble

#somateneu