El passat 16 de desembre es va celebrar en el MNAC l’acte de lliurament dels Premis Ateneus 2015, organitzat per la federació d’Ateneus. El Coro participava en l’apartat de Participació amb el projecte de la nostra secció de “La Patilla” exemple de voluntariat, treball i participació intergeneracional per dur a terme la rehabilitació integral de l’edifici de la Societat Coral.El nostre president en Josep Permanyer va recollir de mans d’Antoni Bassas, periodista del diari Ara, el premi de votació popular, que tot i que no té cap dotació econòmica va fer possible que el treball voluntari que es du a terme des de fa més de 7 anys fos conegut per molta gent i gràcies al vot i mobilització d’amics, coneguts i entitats de Sentmenat vàrem aconseguir assolir la xifra de 337 vots, tenint 268 el segon projecte classificat.Gràcies a tots/es per donar suport i reconèixer la feina dels voluntaris/es de La Patilla