Si busquéssim al diccionari que vol dir PARTICIPACIÓ, de ben segur que la primera definició diria LA PATILLA, col·lectiu de persones que aporten els seus coneixements, temps i habilitats amb una única finalitat, la reconstrucció de l’edifici de El Coro i del seu Teatre perquè en pugui gaudir tota la vila de Sentmenat.Si creieu que és així us demanem que els hi doneu el seu vot, doncs hem presentat a LA PATILLA als Premis Ateneus 2015 en l’apartat de PARTICIPACIÓ.Cal entrar a http://participacio.ara.cat/premisateneus/ registreu-vos a la web del diari ARA, (no te cap cost ni cap compromis) i donar el vostre vot per aquest col·lectiu que es mereixen aquest i tots els reconeixements per la seva feina i voluntariat.Gràcies LA PATILLA i ara amics del CORO us toca votar, ells han donat 8 anys dissabte rere dissabte treballant en la reconstrucció, ara només amb 1 minut ja podeu votar pel seu reconeixement.