Ja fa 7 anys que la junta presidida per Cesc Permanyer va iniciar amb tots els voluntaris/es de la secció de la Patilla, les obres de millora i restauració de l’edifici de la Societat Coral. El treball d’aquest grup de gent ha estat determinant per poder arribar on som ara. El Cafè, El Salonet, la terrassa, el vestíbul amb els passadissos i escala d’accés, la Sala de Música, són espais que ja podem utilitzar i gaudir. Ha estat un treball voluntariós i constant que han retornat l’esplendor a l’edifici. Unes obres que han estat curosament planificades i vigilades des d’un punt de vista professional per en Josep Permanyer, actual president de la SCOLGS. Un projecte que va començar a la façana del Pg. Anselm Clavé i que ara ja encara la seva recta final arribant al Pg. Mestre Duran. Hauran estat 7 anys de dedicar de manera altruista els dissabtes el matí i molts altres dies entre setmana per aconseguir arribar a on som ara, i és per aquest motiu que arribat a aquest punt demanem l’ajut a tots els sentmenatencs i sentmenatenques per donar aquesta empenta final per recuperar i poder gaudir del teatre, l’espai cultural i singular de Sentmenat.Us hem preparat un seguit d’actes amb dos clars objectius, el de fer festa i passar-ho bé i el de recollir fons perquè la feina encara no s’ha acabat. Us hi esperem!! Tots som Coro!! Tots fem Coro!!