Tenim ganes de festa, sí però amb tots vosaltres, socis/es, amics i amigues de El Coro … i com que ja estem arribant a final d’any voldríem celebrar-ho junts. Es per això que el proper dissabte 14 us hem preparat a la Sala d’Actes un Gran Ball amb ambient familiar, on esperem que des dels joves als més grans gaudim d’una bona estona amb la bona música de l’Orquestra Castellar i ens serveixi de manera distesa per parlar, ballar i aprofitar per desitjar-nos tot el millor pel proper 2014. A més heu de saber que els beneficis que s’obtinguin són per a seguir treballant amb la remodelació de la sala, perquè ben aviat Sentmenat pugui gaudir d’un gran espai cultural.   Us hi esperem, no hi podeu faltar… tu també ets part d’aquesta gran família que és El Coro de Sentmenat i un dia com aquest no hi pot faltar ningú.