Sense adonar-nos hem arribat a l’estiu i ja hem de donar per acabat el curs 2012/2013. Des de que a finals d’abril, en celebrar l’Assemblea General de Socis/es es va acordar el canvi de Junta, hem iniciat una cursa de fons. És molt alt el llistó que ens ha deixat l’equip que ha conduit en Cesc Permanyer, no cal fer cap llistat de coses fetes, tan sols cal creuar la gran porta que ens fa accedir al cafè  per adonar-nos del canvi que s’ha produït i de la molta feina que s’ha fet, sempre tindran el nostre reconeixement i agraïment cadasquna de les persones que han fet possible aquest canvi.  Ara cal seguir treballant en la mateixa línia, amb l’esperit de que l’edifici del Coro pugui  lluir amb tota la seva majestuositat i que torni a ser el centre social, cultural i associatiu del poble.   En els 118 anys d’història, la Societat Coral ha hagut de fer molts canvis per adaptar-se al  moment que li tocava viure, ara ens toca fer-los per poder encarar el segle XXI amb optimisme i futur … i els farem, però ens caldrà l’ajut, la paciència i la col·laboració de tothom per poder encertar en les decisions i corregir les errades.   Us estem preparant una proposta d’activitats pel nou curs que esperem us agradi i us convidi a participar. I és per això que com inici d’aquest nou curs us convidem a fer un Tastet del que es cou al Coro, per això està tothom convidat a venir  a la festa el proper dissabte 21 de setembre i veure i provar algunes de les activitats que durem a terme.    Si encara no sou socis/es, ara és un bon moment per fer-se’n i si ja ho sou … ara és un bon moment per convidar a amics i familiars a fer-se’n.   És molta la feina que ens queda per fer per, però és molta la il·lusió que ens encoratja a dur-la a terme.   TOTS FEM CORO!! BON ESTIU!!