La Societat Coral Obrera la Glòria Sentmenatenca és una entitat beneficiària del Programa Joves en Pràctiques JENP’21. El JENP’21 és un programa que està dintre de Garantia Juvenil, una iniciativa europea d’ocupació per reduir l’atur juvenil.Garantia Juvenil i el Servei d’Ocupació de Catalunya, juntament amb el cofinançament del Fons Social Europeu, adjudica subvencions a entitats sense ànim de lucre i administracions públiques destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.Així, nosaltres, com ateneu que té com a fonaments l’associacionisme cultural i el voluntariat, som, al mateix temps, motors econòmics i espais de creació de llocs de treball que dona l’oportunitat al jovent a incorporar-se al món laboral.