Les cançons tradicionals i populars han estat un element important per construir la nostra identitat individual i la memòria col·lectiva del nostre país.
El repertori del cançoner popular català ens apropa ala nostra llengua i ens la fa apreciar. Malauradament,però, són moltes les cançons tradicionals de les quals amb prou feines coneixem què hi ha més enllà de la seva melodia i la seva primera estrofa. D’algunes cançons en sabem tan sols el que diu la tornada i altres les hem cantat molts anys ignorant la malícia de la seva lletra o del missatge real que ens pretenia fer arribar el seu autor.
Amb Músiques de lletra recuperem el sentit més literari d’algunes de les nostres cançons i ens apropem al seu veritable sentit, fent una lectura recitada del text i interpretant la seva música amb arranjaments instrumentals per a tenora, tible i piano inèdits fets per l’ocasió.

 

Anna Torner, rapsoda
Marià Franco, tenora
Xavi Piñol, tible (*)
Xavier Cassanyes, piano
Tot el repertori que s’interpreta al llarg del concert ha estat arranjat per en Xavier Cassanyes i Xavi Piñol.
(*) Idea original, guió i producció

DURADA 70′

Entrades: https://www.teatredelcoro.cat/