Enguany el Coro s’ha vestit de Nadal amb una programació especial que amb el nom d’ÉS NADAL AL CORO, hem volgut oferir-vos tot un seguit de propostes per a tota la família.

I tot això ha estat possible perquè el teixit associatiu hem sumat -esforços- per poder multiplicar -propostes-, i la suma ha estat de la Societat Coral amb SAC (Sentmenat Acció Cultural) i el Cafè del Coro iamb la col·laboració dels Amics del Museu Arxiu i de l’ajuntament.

L’espai emblemàtic del Teatre ha canviat d’un dia per l’altre el seu vestit. Tot i que la primera activitat es va dur a terme fora del teatre, va ser la tradicional portada del pessebre a la Sagrera per part de la Secc. Excursionista. El mateix dissabte 23 a la tarda un gran concert de Nadal a càrrec de la Fredi‘s Jazz Band iniciava l’activitat al teatre. El dimarts 26 un espectacular Quinto organitzat per Sentmenat Acció Cultural (SAC) i amb el servei de bar per part del Cafè del Coro, va fer que molts gaudíssiu d’aquesta tradició i de l’espectacle fins a la matinada.
El dia 27 ja es va despertar vestit de fàbrica de somnis amb el patge Cametes recollint les cartes, el Carrussel de Galiot, els tallers de guarniments de Nadal i l’espai per fer-se fotos al pessebre, tot això molts nens i nenes ho vàrem poder gaudir amb accés gratuït fins al divendres 29.
El dissabte 30 a les 12h l’espai es va tornar a convertir en sala de cinema i el diumenge 31 en sala de festes per celebrar l’entrada de l’Any organitzat pel Cafè del Coro.

La màgia d’aquest espai emblemàtic de Sentmenat que amb la participació de moltes persones va fer possible, en molt poc temps, tots aquests canvis de vestit. Moltes gràcies a tots i totes que ho heu fet possible i també als que heu vingut a participar, somiar, riure i ballar al Teatre del Coro.