FREDI’S JAZZ BAND

Concert de Nadal

 

Formada l’any 2015 per joves músics amb una sòlida formació musical, la Fredi’s Jazz Band és el resultat d’un projecte educatiu sorgit de l’Escola de Música Frederic Mompou de Matadepera i actualment convertida en Associació Musical.

La Fredi’s és un projecte molt potent i carregat de talent. De l’alt nivell creatiu i l’evolució musical de la formació en té la culpa del seu director, el clarinetista i saxofonista vilafranquí Enric Alegre, amb una llarga trajectòria en molts grups de l’escena jazzística. La Fredi’s ha passat pel Festival Jazz Terrassa, el Jazzing de Sant Andreu, el Festival Internacional de Música de Cadaqués o el Festival Music Veu del Penedès.

Al Concert de Nadal interpreten nadales en clau de jazz recreant diverses atmosferes sonores, cançons a capella i silencis suggerents, Un repertori nadalenc que combina el format big band americà amb la reducció d’instruments, amb singularitat i combinat amb altres peces d’un jazz fresc i molt actual!

Viure un concert de la Fredi’s vol dir contagiar-se de l’energia del directe i sorprendre’s amb la potència del Swing que projecten els seus membres!

 

APTE PER A TOTS ELS PÚBLICS

DURADA 90′

Venda d’entrades: https://www.teatredelcoro.cat/