BUFFALO BILL A BARCELONA​

Amb Ramon Madaula i Raquel Sans

Buffalo Bill, mític explorador i caçador de búfals a l’Oest Nord-Americà, quan ja no queden búfals ni natius per abatre té la “brillant” idea de muntar un show, un circ, amb els supervivents de la conquesta de l’Oest. El seu circ d’indis i cowboys recorre mig món, fins a recalar a Barcelona. Buffalo Bill es converteix així en una icona, el primer famós de la història; codificant les maneres, els costums i els patrons dels EE.UU.

Raquel Sans, periodista i presentadora del telenotícies de TV3, puja a l’escenari per fer-li una entrevista pòstuma al llegendari cowboy. Plegats viatjaran de les grans planures del Far West, fins a la Barcelona de finals del segle XIX. Un diàleg on es desgranen els motius pels quals l’ideal d’home rude i viril que encarnava Buffalo Bill sembla que no va entusiasmar a la Barcelona de l’època.

​Venda d’entrades: https://www.entrapolis.com/entradas/buffalo-bill-a-barcelona-amb-ramon-madaula-i-raquel-sans

DURADA 70′

APTE PER A TOTS ELS PÚBLICS