Un Nadal de pel·lícula 

“Kung Food, una aventura deliciosa”

Dijous 29 de desembre a les 18:00h

 

 

SINOPSI:

El Super Bao, un panet fet al vapor, somia en convertir-se en un gran heroi, així que, tot i haver passat tota mena de penúries i tenir unes habilitats d’arts marcials força normals, decideix unir-se a la flota d’“El Vaixell de vapor” ” i sortir a combatre el mal.

Durant el viatge, descobreix que l’objectiu real del seu comboi és trobar la “Pedra dels cinc sabors”, una roca màgica que controla els sabors salat, dolç, amarg, agre i picant, però que en mans d’un enemic pot fer que tot el món on viuen s’esfondri.

Després d’una forta tempesta i un atac pirata, el Super Bao i el Salmó, un gunkan d’ous de salmó que lluita al bàndol contrari, cauen al mar i, atònits, no troben cap rastre del vaixell. Junts, s’embarquen a la recerca de la resta de la tripulació.

Una aventura deliciosa a través d’un món fet de tot tipus d’aliments, on els dos protagonistes hauran de treballar junts, tot i ser enemics i tenir personalitats totalment oposades.

TRAILER: