Aquest Sant Esteve no et pots perdre Les Pastoretes! I si diumenge 26 no pots assistir, no et preocupis perquè tornen a fer la funció el dimarts 28 a la mateixa hora, a les 20:30.A conseqüència de la COVID-19, l’any passat no va ser possible poder gaudir d’aquesta obra tan esperada durant tot l’any, però aquest desembre podrem fer-ho gràcies a les joves directores sentmenatenques: Roser Collell Martí, Mar Cortilla Riba i la Laura Lloveras Flores, les quals fa mesos que treballen en el guió, la producció, la realització i execució de l’obra. Aquest any s’han animat moltes persones, d’edats molt diferents, a participar en l’obra i a més, pel muntatge tècnic i l’escenografia, tenen l’ajuda de l’alumnat de l’institut de Sentmenat que estan realitzant el Servei Comunitari a l’entitat.Els pastorets són un dels més genuïns exponents de la cultura popular al nostre país i fa un parell d’anys que les directores van optar per fer un gir al guió i text “Els Pastorets” convertint aquest en “Les Pastoretes”.No t’ho pensis més i compra les teves entrades a: https://www.entrapolis.com/entrades/les-pastoretes