Una vintena d’estudiants de l’IES Sentmenat d’entre 12 i 16 anys van participar dissabte 8 d’octubre al càsting per poder actuar als Pastorets d’aquest Nadal. I a hores d’ara la maquinària ja rutlla:  els diferents personatges de l’obra ja estan repartits i ja s’està treballant en diferents assajos setmanals. Us recordem que aquest any els Pastorets tradicionals s’han rejovenit i el proper dia 26 de desembre a la Sala d’Actes en Lluquet, en Rovelló, en Satanàs, en LLucifer i la resta de personatges del Pastorets tradicionals d’en Folch i Torres estaran  interpretats exclusivament per joves de Sentmenat.I els nens de primària, què…? – us preguntareu-: doncs com sempre!!: poden acompanyar als actors fent d’angelets, dimonis o pastorets. En aquests moments ja hi ha una trentena de nens inscrits però si algú més s’hi anima, encara es pot apuntar a la secretaria del Coro fins el dia 4 de novembre. Els assajos de nens tenen lloc els divendres de 17,15h a 18,30h.