Per Sant Menna vam inaugurar exposició a la Finestra del Coro, de la Magda Vila, alumna del Taller de dibuix i pintura del Taller d’Art.Les obres que es mostren en “Pintures sense pinzells” són el resultat d’experimentar de manera lúdica amb el suport digital. D’experimentar amb noves tècniques, noves possibilitats expressives, resultats molt personals…La Magda fa anys que és alumna del taller, va començar a endinsar-se en el món de la creació artística a través del dibuix i la pintura, sobretot a l’oli. Durant el confinament va provar nous suports tècnics per a seguir fent les seves creacions i així va començar a dibuixar en suport digital, amb la tauleta. Aquestes noves obres l’han portat al camp de l’abstracció on es desenvolupa amb comoditat jugant amb les formes i els colors.El confinament ha suposat, entre altres coses, espai i temps per dedicar-se a noves maneres de crear i ara podeu gaudir d’algunes d’aquestes creacions al Cafè del Coro.