Tornem a obrir La Finestra (espai de trobada entre el Taller d’Art i el Coro) amb una exposició col·lectiva dels alumnes del grup de joves i d’adults del Taller de Dibuix i Pintura, al Cafè del Coro. La mostra porta per títol “Aigua de colors” fent referència a l’element que tenen en comú totes les peces exposades: la tècnica de l’aquarel·la. Cadascú l’ha treballada d’una manera personal.Aquesta exposició mostra la feina realitzada pels alumnes al llarg del curs, un curs que es va haver d’adaptar a les circumstàncies de la pandèmia. Per tant, ha estat realitzada, en bona part, a través de la pantalla.Així, tornem a omplir de color les parets del cafè del Coro amb aquesta col·laboració amb el Taller d’Art que ja fa més de deu anys que es manté i que esperem que segueixi per molts més.#femcoro#somcoro#somateneu#125anysdelCoro