Aquest 2021 se celebra el 10è aniversari de l’espectacle Mongetes de la coral el Cor Jove de Sentmenat. Per aquest motiu, el cor, dirigit per en Toni Santiago i codirigit per en Luc Olivier, tornen a l’escenari amb Mongetes 2.0, una reinterpretació del guió original.En aquest espectacle, d’una hora aproximadament de durada, el públic podrà conèixer el desastrós transcurs d’un festival de recaptació de fons on afloraran passions, secrets i un desenllaç del tot inesperat. Tot plegat, amb una bona dosi d’humor, sarcasme, ironia i algun toc picant. Faran dues representacions. Primer, dissabte 5 de juny a les 19:30 h i diumenge 6 de juny a les 18:30 h. Entrades a: www.entrapolis.comGaudeix de la música, gaudeix de la cultura al Teatre del Coro de Sentmenat.#culturasegura#femcoro#somateneu#125anysdelCoro