Amb l’afany de donar suport a la gestió dels teatres que tenen les entitats federades, la Federació d’Ateneus de Catalunya ha creat la Xarxa de Teatres d’Ateneus de Catalunya (XTAC). Aquest projecte vol impulsar la dinamització dels espais teatrals oferint formació als programadors, avantatges i descomptes econòmics en la programació de representacions, una plataforma de venda d’entrades i un catàleg per consultar diferents espectacles, així com un intercanvi permanent entre els teatres que en formin part. Com ens trobem a la darrera fase de reconstrucció del Teatre i volem poder oferir a Sentmenat una programació de qualitat hem volgut participar en la creació d’aquesta nova Xarxa i estar al costat d’alguns dels millors teatres ateneístics de Catalunya per aprendre i formar-nos en aquesta nova responsabilitat de realitzar una programació. Esperem que ompliu el teatre i ens ajudareu molt si ens dieu el que us ha agradat i el que no.