El pròxim diumenge 17 de març a les 18 h al Teatre del Coro; des de l’AULA DE TEATRE del Coro us volem presentar una acció escènica creada per un grup de dones que es dediquen al món de les arts; dones del poble i dones d’arreu.
L’acció escènica creada exclusivament per aquest dia naixerà de temes actuals que ens interpel·len i ens qüestionen com a dones en les ARTS. A l’acabar l’acció realitzarem una taula rodona amb totes les persones assistents a l’acte, per debatre i continuar qüestionant el paper de la Dona en l’ART
Des de L’AULA DE TEATRE DEL CORO volem ajuntar en el mes de març, dos dies importants per a nosaltres; el 8M (dia de la dona) i el 27 de març (dia mundial del teatre). Des d’aquí volem plantar la llavor perquè aquest mes sigui el mes de la DONA EN LES ARTS.
Desitgem que en els anys vinents aquest projecte creixi i continuï endavant.
ENTRADA GRATUÏTA