Ja tenim a punt la programació de la 1a convocatòria del Festival APROPart, que neix amb l’objectiu de promocionar les companyies emergents del Vallès, que treballin en qualsevol disciplina d’arts escèniques.

El Festival APROPart és durà a terme al Teatre del Coro del 26 al 28 de gener.

És un projecte de l’Aula de Teatre del Coro de Sentmenat.

DISSABTE 27 DE GENER a les 12H
 
REBOBINA, CIA CAPGIRA
 
REBOBINA és un espectacle de divulgació musical a partir de 5 anys que et transporta a través de la història de la música. Tres treballadors del teatre (cap de manteniment, treballador de la neteja i cap de sala) es troben un clarinet, un violoncel i un violí.
A través d’elements de roba de diferents èpoques viatjaran en diferents anys visualitzats a l’escenari i que els portarà a tocar grans temes de la història de la música. Un eix cronològic invers que comença en l’actualitat enganxant el públic des del 1r tema.
Passa per la música pop, el rock, el jazz, la clàssica contemporània, el romanticisme, el classicisme, el barroc i la música trobadoresca.
 
ENTRADES A LA VENDA https://www.teatredelcoro.cat/
DISSABTE 27 DE GENER a les 20h
 
CAMILLE, CIA LA FRENÈTIKA
 
CAMILLE és un espectacle basat en la vida real de Camille Claudel. Les 3 actrius que formen part d’aquest projecte es disposen a componfdre una oda a les passions que li omplien les mans de fang.
S’explora la seva escultura com a “art autobiogràfic”; i és per això que pretenen conèixer-la a Camille, a partir de les seves creacions i de tot allò que s’amaga rere el marbre
 
ENTRADES A LA VENDA a https://www.teatredelcoro.cat/
DIUMENGE 28 DE GENER a les 12:30h
INSÀNIA , CIA CAÏDA;
És un projecte que parla sobre els trastorns mentals més comuns en la població de la societat occidental a través d’un viatge còmic i oníric, però alhora realista, a la psique del personatge en escena, compartint la muntanya russa emocional per la qual transita.
 
Combinant el trapezi fix, verticals, l’acrobàcia i el clown, es destaparan els deliris i els TOC (trastorns obsessius compulsius) del personatge, amb els quals més d’un se sentirà identificat.
 
ENTRADES A LA VENDA  https://www.teatredelcoro.cat/
DIUMENGE 28 DE GENER a les 18h
ELS FUCKING COLOMS, CIA LO PUTO ZOO
Comèdia, drama, LA VIDA. L’ART. el teatre, aquelles representacions quotidianes, burlesques, naturalistes.
Quines són les formes d’art que han estat a l’ombra?
Quines són aquelles formes d’art que arriba més al públic?
ELS FUCKING COLOMS vol trencar tots els esquemes socials, polítics actuals. Sense dubte us farà pensar sobre la vida i la mort. Tot això s’expressa plantejant un discurs , i una gran discussió sobre les Arts, sobre l’art.
 
ENTRADES A LA VENDA a https://www.teatredelcoro.cat/