El proper 2 de Desembre presentem una Jornada matinal per a visibilitzar EL DIA INTERNACIONAL PER LA DIVERSITAT FUNCIONAL

El 3 de desembre es celebra el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat amb l’objectiu de promoure els drets i el benestar de les persones amb diversitat en tots els àmbita de la societat, així com conscienciar sobre la seva situació en tots els aspectes de la vida.

A les 12h del matí podrem disfrutar d’un concert del grup de música “ELS CRACS D’ANDI”un grup de músics amateurs; el definim com “Un grup singular amb música plural”.

Un grup singular: perquè està format per 9 persones, 8 de les quals tenen discapacitat intel·lectual.Amb música plural: perquè versionen diferents cançons de grups catalans, nacionals o estrangers.El grup es va crear al febrer del 2005,  i des de llavors han realitzat molts concerts per tot Catalunya .

Si els escolteu podreu gaudir de peces de Queen, Blaumut, Txarango; Sopa de Cabra, Lluís Llac fins a populars

Seguidament es llegirà un manifest i es projectarà un vídeo “BENVINGUTS A HOLANDA” organitzat per la comissió per la Neurodiversitat i la diversitat funcional de l’AFA CAN SORTS

 

Us esperem a totes i tots!