Us presentem el nou Carnet digital Recercat per als socis i sòcies dels centres d’estudis i ateneus federats!

Es tracta d’una iniciativa de l’Institut Ramon Muntaner, la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana i la Federació d’Ateneus de Catalunya, què compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

L’objectiu d’aquest carnet és continuar teixint comunitat cultural i que sigui una eina a través de la qual oferir avantatges en diferents àmbits, principalment vinculats al món de la cultura, per aquelles persones compromeses amb les entitats i amb la cultura de proximitat.

El carnet Recercat és una manera d’agrair-vos el compromís que demostreu dia a dia amb les vostres entitats.

Amb el carnet formareu part de la Comunitat del Carnet Recercat i podreu fer ús del paquet de descomptes i promocions disponibles. Per fer-ho, presenteu el vostre carnet i mitjançant el codi QR es validarà el descompte.