Pel curs 2023-2024 us oferim noves activitats. Des del Coro, pretenem que el vostre temps de lleure sigui, a més de distès i divertit, un moment i punt de trobada on créixer, formar-se i gaudir. Per aquesta raó us oferim com a novetat més disciplines de ball, com ara SWING i BALL DE SALÓ. Per altra banda, la nostra secció d’Aula de Teatre s’enriqueix oferint VITAL TEATRE, per a persones més grans de 65 anys. Referent a la secció Cantem, us oferim una coral de veus de noies (a partir de 4t de Primària) anomenada el COR DE LA NIT, vinculat a un preciós projecte de coral de noies de Castellar del Vallès.
Com sempre, el Coro vol ser el centre cultural de foment de les nostres tradicions, així des de la secció de Gegants, Grallers i Capgrossos de Sentmenat teniu l’oportunitat de participar de diferents propostes, com ara, FEM BALLAR ELS CAPGROSSOS, TALLER DE BALL DE BASTONS, TALLER DE GRALLA i TALLER DE PERCUSSIÓ.

No us perdeu cap de les nostres noves propostes, però sense oblidar les que oferim ja habitualment: el Cor Jove, teatre per a diferents edats amb Despertem, Creixem, Actuem i la Cia. Nohisomtotes, el Country, Ball en Línia, Zumba, Salsa i Bachata, K-Pop, la secció Excursionista de la Societat Coral, Ioga Iyengar, Fem Conversa d’Anglès, la Taula de Debat i, evidentment, una de les tradicions més important de Sentmenat… el Ball de Plaça.

Així doncs, us animem a apuntar-vos a les nostres activitats des dels més petits als més grans en un espai únic i emblemàtic: la Societat Coral Obrera La Glòria Sentmenatenca, el Coro.

*Guia d’activitats del curs 23-24

*Enllaç per apuntar-se a les activitats