Aquest estiu, la secció del Cor Jove ha fet una petita gira de 3 concerts a Praga.

El viatge ha tingut lloc del 27 al 30 de juliol. El primer concert va tenir lloc a l’església de Sant Francesc d’Assís on van interpretar música espiritual i religiosa, música catalana i repertori internacional actual. El següent concert va ser a un centre comunitari i a un centre cultural. Aquest darrer concert va ser organitzat pel casal catalano-txec, que a més del concert, va organitzar un dinar de germanor entre el cor, els catalans de l’associació txeca i el públic assistent.

El repertori en català va ser escollit especialment per a l’ocasió, així van interpretar havaneres, sardanes, temes de Lluís Llach i Txarango, entre altres. També van cantar alguns temes extrets dels seus espectacles “Swing” i “La Primavera”. Com la coral ens té acostumats, algunes de les seves cançons van anar acompanyades de balls i coreografies divertides i sorprenents.

A banda d’aquests concerts programats, el Cor Jove va realitzar diferents actuacions a places i carrers de la capital txeca.

D’aquesta manera, es pot dir que els membres del cor i els seus directors, el Toni Santiago i el Luc-Olivier Sanchez, han recuperat una tradició interrompuda durant els anys de pandèmia i que si tot va bé, ha tornat per quedar-se.

 

Moltes felicitats!