La segona edició del festival de dansa BALLA VALLÈS tindrà lloc a Sentmenat del 9 a l’11 de juny amb actuacions del Ballet Contemporani de Catalunya, l’Esbart Manresà, Anacrusa Produccions, Pere Seda i Safolk.

Organitzat per la Societat Coral amb el suport de l’Ajuntament de Sentmenat, la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, el festival BALLA VALLÈS té com a objectiu esdevenir un punt de trobada de la dansa de creació i l’arrel tradicional amb el ball contemporani. Una mostra que té l’esperit d’apropar la dansa al territori, amb espectacles de companyies o artistes professionals i amateurs, que amb rigor d’investigació i creació, presenten les seves darreres coreografies en diversos entorns amb encant com el Castell de Sentmenat, el Teatre del Coro i la plaça de la Vila.

“Volem donar a conèixer la creació, la dansa d’arrel, la contemporaneïtat i noves propostes que ens ajudin a endinsar-nos dins de la dansa, que ens faci ballar el cor i qui sap si també el cos”

Cliqueu si voleu més informació i venda d’entrades    ballavalles.cat

#ballavalles
#somculturadeproximitat

#cuturadekm0