Aquesta és la primera campanya institucional de promoció de la cultura popular i l’associacionisme cultural que engega el Departament de Cultura. Els objectius estan centrats, principalment, en el reconeixement a la tasca duta a terme per les persones i les entitats del sector i en una crida a la ciutadania a participar-hi i implicar-s’hi amb la voluntat d’ampliar els nombre de persones actives en els seus diferents àmbits. La campanya ha estat planificada per dur a terme a través de diversos mitjans de comunicació.

El missatge principal de la campanya és: “Bravo! per vosaltres, que feu cultura popular, que coneixeu gent, que compartiu, que gaudiu, que creixeu, que us il·lusioneu. Perquè a la cultura popular tothom suma.”

Al Coro ens agrada conèixer gent, compartir, gaudir, créixer, il·lusionar-nos, i sobretot fer cultura popular a i per Sentmenat.