El Teatre del Coro ja es sala CineXic.

Després de la proposta de diferents sòcies i socis que ens demanaven que estudiéssim la possibilitat de poder gaudir de la programació de cinema familiar en català, hem buscat el compromís amb la regidoria de cultura de l’ajuntament de Sentmenat per tal de fer front a les despeses d’exhibició, únic motiu pel qual fins ara no ho havíem iniciat. Un cop obtingut aquest compromís ja us podem dir que ja som sala exhibidora de cinema pels més menuts.

Cine Xic és un programa d’Òmnium Cultural d’impuls del cinema infantil en català a través d’un circuit de sales arreu del territori. Una programació estable de pel·lícules en català per a tota la família.
A partir de gener, cada mes podreu gaudir d’una nova experiència de cinema.
La programació la podreu trobar a www.teatredelcoro.cat

#fempoble
#somculturadeproximitat

#cuturadekm0