Un any més, quan tot just estrenem el nou any, comencem amb els preparatius del Ball de Plaça, la tradició més antiga de Sentmenat, que gràcies al fet que molts sentmenatencs i moltes sentmenatenques han ballat any rere any a la plaça de la vila, ho hem pogut conservar fins avui dia.

Si vols formar part d’aquesta tradició i fer poble, només cal que tinguis més de tres anys i vinguis a apuntar-te a les oficines del Coro (encara que hagis ballat altres anys, t’has de tornar a inscriure). Els assajos són a punt de començar, espavila’t!

Si tot va bé i l’ajuntament arregla alguns dels esvorancs de la plaça de la vila, celebrarem la ballada el mateix diumenge 23 d’abril a les 5 de la tarda, amb l’acompanyament musical de la cobla Ciutat de Granollers.

 

#fempoble
#somculturapopular

#somtradicio

#somculturadeproximitat