Acaba el rodatge de “Bojos per Molière”, la nova sèrie de TV3

“Bojos per Molière”, la nova sèrie de 8 capítols dels creadors de “Merlí”, amb direcció i guió d’Héctor Lozano i producció de Veranda en coproducció amb TV3, és una comèdia dramàtica coral, una nova aposta de ficció que s’estrenarà a principis d’any.

Ambientada al final dels anys 90, està protagonitzada per Elisabet Casanovas, una de les protagonistes de “Merlí“; Ferran Rull (“Polseres vermelles“) i Alejandro Bordanove (“Com si fos ahir“), entre altres. “Bojos per Molière” és una sèrie dirigida sobretot als joves que també busca enganxar gent de més edat.
Una història molt senzilla, però properad’uns alumnes de l’Institut del Teatre, el seu dia a dia durant el curs, al final dels 90, a Barcelona“, explica Héctor Lozano. “Crec que pot agradar no només als joves, també a gent de totes les edats, perquè el factor nostàlgia tira molt. El to d’aquesta sèrie té un punt més d’humor que no pas ‘Merlí‘”.
Més info:

#fempoble
#somplatodetv