El valor de formar-ne part, el que diem ser-ne sòcia o soci d’un ateneu com la Societat Coral, en molts casos ha estat per militància o per romanticisme perquè aquell edifici construït i finançat per veïns i veïnes de Sentmenat ha estat i continua sent part de la vida de molts de nosaltres i volem que així continuï sent.
El fet que les activitats siguin més econòmiques, no ha de ser el motiu d’associar-se, en tot cas en serà una conseqüència o una manera d’agrair-vos als prop de 700 socis i sòcies que pagueu 44 € l’any, que gràcies a la vostra generositat i suport en garantiu un bon funcionament i que totes i tots puguem gaudir d’un equipament cultural renovat on puguem fer tot tipus d’activitats, veure teatre i també cinema.

Continuarem treballant amb una gestió professional i responsable, sense oblidar els valors associatius i del voluntariat que fan possible que entitats com el Coro continuïn actius després de més d’un segle de vida.

Esperem que et sentis orgullós i orgullosa de formar part d’aquesta gran família de la Societat Coral i si encara no ho ets, en vulguis ser-ho.