Dimecres 23 novembre 19h  Xerrada informativa

Arrel de l’acord al que hem arribat el Coro de Sentmenat i Elecsum, empresa del grup Electra Caldense, a la teulada de l’edifici del Coro s’hi farà una instal·lació fotovoltaica. Amb aquesta, es crearà una comunitat energètica per poder abastir d’energia 100% renovable als usuaris que en formin part.

Si estàs interessat/da et convidem a assistir a la xerrada informativa que farem el proper dimecres, 23 de novembre al Salonet del Coro on presentarem la Comunitat Energètica i explicarem quins avantatges té i el procediment per formar-ne part.

Si no pots assistir a la xerrada, però en vols formar part, envia’ns un correu electrònic a secretaria@elcorosentmenat.cat ,indicant-nos que hi estàs interessat/da i et mantindrem informat/da dels passos a seguir.