Perquè una part molt important d’un ateneu són les persones, des de la Societat Coral us volem agrair a totes les sòcies i socis el vostre gest de voler formar part d’una entitat que treballa per millorar la qualitat de vida a través de la cultura. Promovent la cultura popular i mantenint vives les tradicions del nostre poble, que us dona a conèixer els indrets més bonics del nostre país i us fa descobrir racons de Sentmenat, que us proposa un ventall d’activitats com el cant coral, teatre, ball, ioga…, Gràcies per fer Coro.

 

Per tot això i molt més us convidem a venir el diumenge 13 de novembre a les 18:30h a veure l’espectacle DANSES VIVES de l’Esbart Català de Dansaires amb l’acompanyament musical de la Cobla Ciutat de Granollers.

Podeu recollir la vostra invitació a les oficines del Coro.