Ja ha arribat el dia
Dissabte 17 de setembre, estrenem butaques!

El Coro, després de molts anys, moltes obres, moltes activitats i moltes persones que han passat fent-lo cada dia una miqueta més gran i més viu, ha arribat el dia que hem d’acomiadar les butaques que tantes vegades hem bellugat i tantes vegades ens hem assegut.

La reforma iniciada l’any 2008 per millorar i reformar tots els edificis del Coro ha fet que avui dia tinguem un ateneu, un equipament associatiu còmode per poder realitzar tota mena d’activitats, que els qui entreu us sentiu a gust i es faci agradable fer Coro. Tenim un teatre tècnicament preparat, sostenible i adequat a totes les normatives vigents i ara amb la instal·lació de les noves butaques ja podrem dir que tenim un gran teatre.

Ara cal que l’ompliu i gaudiu dels espectacles del Cor Jove, o dels grups de l’Aula de Teatre, o els balls de K-Pop o qualsevol altra activitat que fem dins del Coro i de tota la programació d’arts escèniques professional que tenim programada.

Us esperem el dia de l’estrena, sigueu els primers a seure a les noves butaques.