Quan acabem les vacances,i tot justs abans de començar un nou curs, a Sentmenat estem de Festa Major.
Com cada any, la Societat Coral participa amb l’organització de diferents actes o cedint espais, us en fem un repàs.

Divendres 2 de setembre, a les 19 h. Organitzat pel Taller d’Art a l’espai la Finestra del Cafè del Coro, Inauguració de l’exposició Evolució amb pintures de l’Esther Castellet.
Divendres 2 de setembre, a les 20 h. Organitzat pels Amics del Museu Arxiu al Salonet del Coro, Inauguració de l’exposició “Les Fonts de Sentmenat i la seva recuperació”.
Divendres 2 de setembre, a les 21:30 h. Al Teatre del Coro, actuació del Cor Jove de Sentmenat i el Grup Vocal Ensamblats amb l’espectacle “Swing, swing, swing”
Diumenge 4 de setembre, a les 18:30 als Jardins de Cal Milionari cantada d’Havaneres amb el Grup Mar Endins i el tradicional cremat fet pel Josep de Cal Setxu i la Montserrat de Cal Manya.

Aquest any no hem pogut fer la ballada Country ni la matinal d’escacs, però ja podeu comptar que l’any vinent segur que ho farem.
Una festa major és un acte festiu i participatiu on la ciutadania ha de ser la protagonista, així doncs … no deixeu de participar de cap dels actes i us desitgem que tingueu una molt bona Festa Major.