Un cop finalitzat l’exitós Camí de la Mediterrània, que ens ha portat de nord a sud a través de tota la costa catalana, la Secció Excursionista us porta una nova proposta: La Ruta del Ter, que seguirà el curs del Riu Ter des del seu naixement a Ulldeter fins a la seva desembocadura a l’Estartit.

Travessa alguns dels paisatges més encisadors de Catalunya amb tota la varietat de paratges que trobem des de l’alta muntanya del Ripollès, seguint les valls d’Osona fins a les planes costaneres del Baix Empordà. Això, unit a què la major part del recorregut es troba relativament proper a Sentmenat, la fa una de les propostes més atractives dels darrers anys fetes per la vostra Secció Excursionista.

 

1a etapa: 18 de setembre

Segueix el Ter des del seu naixement a l’alta muntanya, baixant per vall pirinenca del Carlat. Les vistes i els paisatges són espectaculars.

Recorregut: Estació d’esquí Vallter 2000 – Ulldeter – Refugi d’Ulldeter – Setcases.

12 km, 300 m d’ascensió fins a Ulldeter, el punt més alt, i baixada fins a Setcases.

 

Podreu demanar més informació a caminaires@elcorosentmenat.cat, les oficines del Coro o bé qualsevol divendres a partir de les 22h. que és quan és reuneix la secció.