Ens trobem a la fase final de la reforma integral dels edificis de la Societat Coral adaptant-se a les noves mesures de seguretat i d’accessibilitat. Per altra banda, hem obtingut, per part del Departament de Cultura, el segell d’Espai de Cultura Responsable. A més, hem aplicat totes les mesures de desinfecció per evitar la propagació de contagis.

Tot això perquè us sentiu còmodes i segurs, com a casa. Però ara ens falta la cirereta del pastís per completar aquesta gran reforma, i és la renovació del pati de butaques del Teatre. Amb la butaca que hem triat, millorarem la vostra comoditat i reduirem un 50% l’espai que ocupen una vegada recollides, deixant més espai per la realització de les activitats.Per poder fer-ho volem que ens ajudeu a apadrinar-les, a més dels grans avantatges fiscals que obtindreu a la propera declaració de renda, tindreu una butaca amb una placa amb el nom de la vostra família, persona a qui li voleu dedicar, …

Us donem les gràcies a totes les persones que ja ho heu fet i a les que no, us animem a participar, donant suport a la cultura, obtenint avantatges fiscals i, com a mínim, 100 anys més una butaca portarà al vostre nom.Gràcies per col·laborar amb aquest gran projecte cultural, gràcies per fer-ho possible, gràcies per fer Coro i gràcies per fer poble.

Vine a les oficines del Coro o envia’ns un correu a secretaria@elcorosentmenat.cat i t’informarem.