El passat mes de novembre vam signar un conveni de col·laboració amb l’Institut de Sentmenat amb el Projecte de Servei Comunitari.Ara, ‘El Coro’ forma part d’aquest projecte com a entitat on l’alumnat de l’Institut de Sentmenat es pot acollir per venir a realitzar el Servei Comunitari i realitzar les hores que els hi pertoca. En el nostre cas, l’alumnat està col·laborant en el muntatge tècnic i l’escenografia de l’obra de teatre Les Pastoretes. A més, hi ha qui potser s’anima a sortir a l’obra de teatre, perquè a Les Pastoretes mai sobra gent!El Projecte de Servei Comunitari és un projecte impulsat pel Departament d’Educació amb motiu de la necessitat de promoure entre l’alumnat el compromís cívic amb la societat. El Servei Comunitari és un instrument per desenvolupar la competència social i ciutadana i apropar a l’alumnat de secundària al treball en comunitat, col·laborant en diverses entitats i associacions del poble que formem part del projecte.El Servei Comunitari ha esdevingut un model en el qual l’aprenentatge millora el servei a la comunitat i el servei dona sentit a l’aprenentatge, permetent al jovent a analitzar el seu propi entorn i comprometent-se a millorar-lo, promovent així l’educació en valors i el compromís cívic.Ens alegra poder formar part d’aquesta iniciativa i col·laborar en projectes que promouen l’associacionisme i el treball en xarxa.