Fa unes setmanes va tenir lloc la III Trobada de Sales del Cicle Gaudí, que es va celebrar a les renovades instal·lacions de la Unió Santcugatenca.Era la primera trobada a la qual assistíem, ja que aquest és el primer any que ‘El Coro’ forma part del Cicle Gaudí. Va ser una jornada molt interessant on la Marina Saura, cap de projecte i la Laia Aubia, directora de l’Acadèmia del Cinema Català, ens van presentar els resultats del Cicle Gaudí d’aquest últim any, així com nous projectes que s’estan treballant i en els quals participarem i que esperem poder compartir amb vosaltres ben aviat.  A més, vam gaudir d’una formació de la mà del gestor cultural i consultor associat de Bissap, Carlos Sancho Gómez.Agraïm a l’Acadèmia del Cinema Català l’organització i realització d’aquestes trobades que ens permet conèixer, compartir i intercanviar experiències amb la resta de sales que formen part del Cicle Gaudí i juntament millorar i treballar en el brutal creixement d’aquest projecte del qual estem molt contents i contentes de formar-ne part.