Hem començat a formar part del Voluntariat per la Llengua com a entitat col·laboradora.Voluntariat per la llengua (VxL) és un programa reconegut per la Unió Europea i adoptat a l’Aran, Perpinyà, Andorra, el País Valencià, les Illes Balears i, també, a Bolzano (Itàlia) i a Flandes (Bèlgica).El focus d’aquest programa és practicar el català a través de la conversa entre parelles lingüístiques formades, d’una banda, per un voluntari o voluntària, que parla català fluidament i un aprenent o aprenenta, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.Ens va semblar un projecte molt interessant i vam voler sumar-nos-hi. Ara, com a entitat col·laboradora, oferim el nostre espai perquè aquestes persones puguin venir i tenir les seves converses a les nostres instal·lacions. A més, oferim la possibilitat que si alguna persona vol formar part d’aquest projecte, sigui com a voluntari o voluntària o aprenent o aprenenta, s’inscrigui com a persona interessada i l’equip de professionals de VxL s’encarregarà d’assignar-te una parella lingüística.Si ets una persona que està interessada a participar com a voluntari o voluntària o una persona que vol adquirir fluïdesa, envia un correu a: comunicacio2@elcorosentmenat.cat