Els dijous de 17:15 h a 18:45 h vine a gaudir del teatre musical. Activitat per joves de 14 a 18 anys dirigida per la Jana Errando, ballarina i actriu barcelonina. Comença el 21 d’octubre.El musical és una forma de teatre que combina música, cançó, interpretació i ball. És una disciplina que barreja diferents expressions artístiques que permet al jovent poder expressar-se i fer ús de la seva veu i cos mentre gaudeixen del teatre i la música.L’objectiu del grup de teatre musical de ‘El Coro’ és passar-s’ho bé, venir a gaudir de la música, del teatre, de la dansa… I entre les persones integrants del grup es decidirà quina obra treballar i representar a final de curs.
Per fer les inscripcions passeu per les oficines de 17:30 h a 20:30 h o si sou socis/sòcies ho poder fer a través del formulari.