Tens entre 6 i 12 anys i t’agrada ballar? T’agradaria ballar el ball tradicional de Catalunya de manera diferent i divertida? És el teu moment! Ara et toca ser l’estrella del món sardanista! Els dijous de 17:15 h a 18:45 h vine a gaudir de les sardanes amb l’Anna Tantinyà. Comença el 21 d’octubre.La sardana és una dansa popular estesa per tot el territori català i des de ‘El Coro’ volem recuperar i treballar perquè aquesta dansa tradicional perduri en el temps. Per això oferim l’activitat de sardanes per la canalla de la mà d’una gran sardanista de sardana esportiva, l’Anna Tantinyà, que ve cap a Sentmenat amb moltes ganes d’ensenyar-nos cada raconet de màgia que amaga la sardana! Espardenyes en marxa!Per fer les inscripcions passeu per les oficines de 17:30 h a 20:30 h o si sou socis/sòcies ho podeu fer a través del formulari.