El 6 de juny el grup Actuem!, de l’Aula de Teatre de ‘El Coro’, van participar en la XIV trobada de teatre social, Deslimita’m; organitzada per ImpactaT i la Fundació la Roda.Van representar “La peça que no encaixa” una obra de 15 minuts, creada des de zero per les integrants del grup i dirigida per la Mireia Pascual i la Montse Romero. Amb aquesta creació les joves van voler reflectir la pressió interna i externa que patim quan sentim que la societat ens obliga a encaixar i a rebutjar, sovint, els nostres desitjos i les nostres veritables necessitats.Van compartir-la amb la resta de grups d’altres centres, instituts, ateneus… I van poder mostrar a l’escenari tota la feina feta i els coneixements adquirits i treballats durant el curs.Esperem poder gaudir-ne aviat, al Teatre del Coro.#culturasegura#femcoro#somateneu#125anysdelCoro