El 2014 el Govern de la Generalitat de Catalunya va declarar el 4 de juny Dia de l’Associacionisme Cultural (DASC), amb motiu de donar valor a l’associacionisme cultural català.Per aquest motiu, al voltant del dia 4 de juny a la SCOLGS hem organitzat un seguit d’activitats. Per començar, el mateix divendres 4 de juny hi haurà una taula de debat a les 19:30 h on en Jaume Verdaguer, soci i voluntari de l’entitat, ens parlarà de l’activitat voluntària portada a terme a ‘El Coro’; i l’historiador Josep Maria Solé i Sabaté ens parlarà del context històric durant el qual s’ha anat desenvolupant l’associacionisme català. A més, el dissabte 12 i diumenge 13 de juny es faran portes obertes. Durant aquests dos dies, en grups reduïts i respectant les normatives Covid, les persones interessades podran fer un petit tour per les instal·lacions de ‘El Coro’. El dissabte 12, a les 18:00 h,  la secció de Cineclub ha organitzat una activitat ‘Endevinar la pel·lícula’ i a les 18:30 h es projectarà la pel·lícula ‘Enemigo mío’. Aquesta activitat es fa en col·laboració amb la Federació de Cineclubs de Catalunya.Ens agradaria commemorar aquest dia amb totes vosaltres, us hi esperem!