El diumenge 25 d’abril va tenir lloc la inauguració oficial de la finalització de les obres de rehabilitació de les instal·lacions de la Societat Coral Obrera la Glòria Sentmenatenca i vam inaugurar la placa que ho constata.Va ser un acte molt emotiu en el que es va homenatjar a en Josep Permanyer i Argelaguet atorgant-li a títol pòstum la medalla d’or al mèrit claverià per part del Sr. Bruno Nájera, president de la Federació de Cors de Clavé. Aquest distintiu fou recollit per la seva família.D’una altra banda, vam poder gaudir de l’actuació de la Cobla Principal de Granollers i del ball de l’homenatge executat per l’Ivan Ramírez Ruiz i la Mariona Collell Martí, membres de la Colla Jove del Ball de Plaça del Coro.Va ser un acte amb aforament reduït, respectant totes les mesures de seguretat. Agraïm la presència de totes aquelles persones que van acudir i demanem disculpes si algú es va quedar sense plaça a causa de les restriccions d’aforament.#femcoro#somateneu#125anysdelCoro