COMUNICAT
La Societat Coral Obrera la Glòria Sentmenatenca, arran de les indicacions realitzades des  de l’Ajuntament de Sentmenat i dels diversos departaments de la Generalitat, i el pas a la Fase d’Emergència 1 del PROCICAT, ha decidit prendre una sèrie de mesures que queden recollides en el següent comunicat, a l’espera de l’evolució de les informacions i les recomanacions que se segueixin fent des del govern.
1r. Queden anul·lades totes les activitats i reunions previstes des d’ara mateix i fins el 29 de març, sempre amatents a les alteracions que es puguin produir derivades de les indicacions governamentals.  
2n. Els edificis del Coro romandran tancats al públic fins el 29 de març igualment amatents a les informacions que arribin del govern i que puguin alterar aquesta indicació.  
3r. El Cafè del Coro també atura la seva activitat i romandrà tancat durant el mateix període.

Tanmateix, us demanem que qualsevol informació que necessiteu podeu contactar a través del correu  info@elcorosentmenat.cat.
Us agraïm la vostra col·laboració.  
La Junta   13 de març de 2020